Trine Enchanted Edition

1 4 4 38
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history Price change history

Lowest price: € 1,99, PS+: € 1,99 — Release date: Dec. 17, 2014

Description Description

Trine Enchanted Edition is het originele verhaal van de drie ongewone Trine-helden: tovenaar Amadeus, ridder Pontius en dief Zoya. De helden zijn in de ban van het magische voorwerp Trine en ze moeten samenwerken om obstakels te overwinnen en puzzels op te lossen in een volledige interactieve, natuurgetrouwe wereld. Ze moeten het opnemen tegen de ondoden en hun handlangers en de rust in het koninkrijk herstellen!

Kenmerken:

- Actie en platformen in een fantasy sprookjeswereld met 15 adembenemende levels boordevol gevaarlijke vijanden, gevaren en puzzels die gebaseerd zijn op natuurkundewetten

- Los puzzels en uitdagingen op allerlei verschillende manieren op door de talenten van de personages te combineren en bedenk creatieve oplossingen die nog nooit door iemand bedacht zijn!

- Online en lokale coöp multiplayer voor maximaal drie spelers

- Grandioze graphics in volledig 1080p HD met een vloeiende framerate van 60fps

- Ondersteunt Stereo 3D

Dit product is speelbaar in 2D en 3D. Om van de 3D functies gebruik te maken moet je beschikken over een 3D-tv, die compatibel is aan stereoscopische 3D beelden, en een 3D-bril.

1-3 spelers
Netwerkspelers 2-3 - Voor de volledige game heb je een PlayStation®Plus-lidmaatschap nodig voor toegang tot de online multiplayer
Minimaal 2GB
DUALSHOCK®4 Vibratie Functie
Compatibel met stereoscopisch 3D
PAL HD 720p,1080p

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Computer Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Computer Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

Copyright (c) 2009-2014 Frozenbyte Oy

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments Comments

Ой-ёй
что-то пошло не так

Возникла проблема и оплата не прошла. Ничего страшного, попробуйте ещё раз или напишите мне, я постараюсь помочь разобраться с проблемой.

Если не ответил сразу — обязательно отвечу чуть позже!

Спасибо!
оплата прошла успешно

Теперь вам доступны все функции Premium-подписки.

Как только выйдет новый функционал — он будет сразу
 у вас доступен.

Если есть вопросы или предложения — обязательно пишите, сервис становится лучше благодаря вам!

100 ₽ в месяц
по-божески
  • Отключение рекламы на сайте
  • Цены в других регионах
  • Игровые рекомендации
  • ULTIMATE функционал
  • Чистокровная верховая — вороная в тёмных яблоках (нет)