Call Of Duty: WWII — Digital Deluxe Belgium

Email me when the price drops 1
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game

Price change history Price change history

Lowest price: 44,99 €, PS+: 44,99 €
Release date: Nov. 17, 2017

Comments Comments

Description Description

De Call of Duty®: WWII - Digital Deluxe Edition bevat de Call of Duty®: WWII Season Pass*, 1100 Call of Duty®: WWII Points** en extra premium digitale content. De Season Pass bevat eveneens de 'Carentan'-bonusmap!
Premium digitale content:
- Multiplayerupgrade (wapenunlock + 2XP)***
- Zombies-camo****
- Divisions-pack
Call of Duty® keert terug naar zijn roots met Call of Duty®: WWII, een adembenemende belevenis die een compleet nieuwe draai geeft aan WOII-games voor een nieuwe generatie. Beleef de klassieke gevechten uit Call of Duty®, de kameraadschappen en de keiharde strijd tegen een tirannieke wereldmacht.
Call of Duty®: WWII is een mijlpaal voor games die zich afspelen in de Tweede Wereldoorlog en bestaat uit drie speltypen: Campaign, Multiplayer en Zombies.
Via de Season Pass, die bij deze editie wordt geleverd, krijg je korting op content. Je kunt de content downloaden in de game of via PlayStation®Store wanneer deze beschikbaar is.
In-game aankoop optioneel
DUALSHOCK®4 Vibratie Functie
PAL HD 720p,1080i,1080p
Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.
*Bezitters van een Season Pass ontvangen de content voor de Season Pass 2018 van Call of Duty®: WWII. Deze content is onderhevig aan verandering en bevat mogelijk niet alle downloadable content voor de game. Koop je content apart, dan betaal je dubbel.
**Aanbieding geldig voor Call of Duty®: WWII Digital Standard Edition en Digital Deluxe Edition.
***Wapenunlock en 2XP alleen geschikt voor de multiplayer. 2XP 4 uur geldig tijdens het spelen.
****Er gelden bepaalde restricties. Alleen geschikt voor het speltype Zombies.
Ga voor meer informatie naar www.callofduty.com.
© 2017 Activision Publishing, Inc. ACTIVISION, CALL OF DUTY en CALL OF DUTY WWII zijn handelsmerken van Activision Publishing, Inc. Alle overige handelsmerken en handelsnamen zijn eigendom van de betreffende eigenaars.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.