Headmaster VR

PSN € 19,99 € 9,99 until 10/24/2019 2:59 a.m.
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: € 5,99, PS+: € 5,99 — Release date: Oct. 13, 2016

Description

Welkom bij het ‘Football Improvement Centre dit is niet een gevangenis. In onze Kopgebouw, onderga je een intense omscholing onder leiding van onze topmedewerkers. We hebben een indrukkend breed scala aan lessen die ervoor zorgen dat je niet meer een gevaar vormt voor de reputatie van jouw club, die jou zo royaal gesponsord heeft. Je zult de tijd die je hier doorbrengt absoluut als zeer waardevol ervaren, maar vergeet niet… vooruitgang is verplicht.

Dit product biedt ondersteuning voor de volgende talen:Engels


1-6 spelers
PAL HD 720p,1080i,1080p
Je moet om van de bewegingsgevoelige features gebruik te kunnen maken over een PlayStation®Move-navigatiecontroller of een draadloze controller beschikken.
PlayStation®VR en PlayStation®Camera zijn vereist voor gebruik van dit product

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

Copyright 2016 Frame Interactive Studio LLC
Headmaster™ is a Trademark of Frame Interactive Studio LLC

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments