Tiny Metal

1 10 3 1 3
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: € 12,49, PS+: € 12,49 — Release date: Jan. 5, 2018

Description

Het is WAR in TINY METAL, de opleving van het Japanse arcade wargamen!

Bestrijd de vijand met je eigen leger van voetsoldaten, tanks, helikopters, tactische voertuigen en straaljagers. Leg rivaliserende territoria vast en breid je militaire macht uit over de uitgestrekte kaart van Zipang. Volg het aangrijpende verhaal van Nathan Gries en beantwoord voor jezelf wat wel en wat niet de moeite waard is om voor te vechten.

Geïnspireerd door turn-based strategiespellen uit het verleden, neemt TINY METAL de fijngeslepen gameplay van klassiek Japans oorlogsgaming over en brengt het in het moderne tijdperk met geweldige graphics, 15 unieke eenheden en nog nooit eerder vertoonde gameplay-mechanica. TINY METAL is het Japanse arcade-oorlogsspel dat je als kind graag had.

-Verhaal
Speel als Artemisian Lieutenant Nathan Gries terwijl hij zijn eenheden naar de overwinning drijft tegen de vileine natie Zipang.

1 speler
Minimaal 450MB
DUALSHOCK®4 Vibratie Functie
PAL HD 720p,1080i,1080p

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

©2017 AREA 35, Inc. / ©2017 HIROAKI YURA. All rights reserved.
Published by Sony Music Entertainment (Japan) Inc.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments