Tembo The Badass Elephant

1 1 13
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history Price change history

Lowest price: € 2,99, PS+: € 2,99 — Release date: July 21, 2015

Description Description

Shell City is in rep en roer. De duistere krachten van PHANTOM hebben de stad aangevallen. Angstaanjagende oorlogsmachines met doodshoofden laten een spoor van vernieling achter in de stad! Terwijl het leger PHANTOM tegen probeert te houden, beseft General Krenman dat hij voor een zware taak staat. Er zit maar één ding op: de hulp inroepen van het enige dat Shell City kan behoeden voor de totale ondergang: de pinda peuzelende, vijanden vermorzelende, PHANTOM vernietigende... TEMBO THE BADASS ELEPHANT! TEMBO wordt bijgestaan door zijn trouwe kompaan Picolo. Hij moet springen, beuken, slaan, zwaaien en gebruikt zijn achterwerk om de vijanden van PHANTOM te verslaan om de vreselijke aanval tot een einde te brengen. TEMBO THE BADASS ELEPHANT bevat 17 slim ontworpen 2D zijwaarts scrollende levels, een grote verzameling dodelijke vijanden en een unieke stripverhalenstijl. Deze game mag je gerust het zwaargewicht van het jaar noemen... zeg maar zo'n zeven ton aan spelplezier.

In-game aankoop optioneel

1 speler
Minimaal 2GB
DUALSHOCK®4 Vibratie Functie
PAL HD 720p,1080p

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Computer Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Computer Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

©GAME FREAK inc. SEGA and the SEGA logo are either registered trade marks or trade marks of SEGA Corporation. All rights reserved.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments Comments

Ой-ёй
что-то пошло не так

Возникла проблема и оплата не прошла. Ничего страшного, попробуйте ещё раз или напишите мне, я постараюсь помочь разобраться с проблемой.

Если не ответил сразу — обязательно отвечу чуть позже!

Спасибо!
оплата прошла успешно

Теперь вам доступны все функции Premium-подписки.

Как только выйдет новый функционал — он будет сразу
 у вас доступен.

Если есть вопросы или предложения — обязательно пишите, сервис становится лучше благодаря вам!

100 ₽ в месяц
по-божески
  • Отключение рекламы на сайте
  • Цены в других регионах
  • Игровые рекомендации
  • ULTIMATE функционал
  • Чистокровная верховая — вороная в тёмных яблоках (нет)