No Man's Sky Belgium

1 8 9 10
Email me when the price drops 4
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game 1

Price change history Price change history

Lowest price: 15,99 €, PS+: 11,99 €
Release date: Aug. 10, 2016

Comments Comments

Description Description

No Man’s Sky is een spectaculair sciencefiction-avontuur dat zich afspeelt in een oneindig universum. Elke ster is een verre zon met planeten vol levende wezens, en jij kunt ze allemaal bezoeken. Ontdek onbekende werelden, ontdek unieke levensvormen, drijf handel en vecht voor je leven op een ongekende schaal.

Het centrum van het universum herbergt een onweerstaanbaar geheim. Zo begint een fantastische zoektocht naar de ware aard van de kosmos. Het is een reis vol gevaren, bloeddorstige wezens en wrede piraten. Je overleeft alleen als je goed bent voorbereid en altijd je schip, uitrusting en wapens blijft verbeteren.
Elke beslissing heeft gevolgen, of je nu vecht, handelt of verkent. Je reis verandert voortdurend naarmate je verder komt in No Man's Sky.
1 speler
DUALSHOCK®4 Vibratie Functie
PAL HD 720p,1080p
Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.
No Man's Sky - © 2016 Hello Games Ltd. Developed by Hello Games Ltd. All rights reserved.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.