Sprint Vector VR

PSN € 24,99 € 10,99 until 10/23/2019 7:59 p.m.
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: € 7,99, PS+: € 7,99 — Release date: Feb. 12, 2018

Description

Sprint Vector is de ultieme competitieve VR-game: een multiplayer-adrenaline-platformer waarbij de fysieke spanning van sportwedstrijden samengaat met de ongebreidelde energie van een waanzinnige spelshow. Via Survios' innovatieve Fluid Locomotion System kunnen spelers in alle vrijheid rennen, springen, klimmen en vliegen op extreme snelheden.

Supersnel racen: Raas de concurrentie voorbij en jaag op de titel van intergalactisch kampioen, of ontwikkel je vaardigheden op reusachtige uitdagingskaarten.

Actieve VR-gameplay: Gebruik je hele lichaam om te rennen, springen, driften, tokkelen, klimmen, slingeren, schieten, ontwijken en vliegen via intuïtieve bewegingsbesturing.

Wapens en voorwerpen: Richt je vizier op zowel het circuit als je tegenstanders met wapenaanvallen en bruikbare voorwerpen.

Kies je coureur: Van spacekids tot gangsterhaaien: geniet van een keur aan speelbare personages uit alle hoeken van de Melkweg.

Dit product biedt ondersteuning voor de volgende talen:Engels


1 speler
Netwerkspelers 2-8 - Voor de volledige game heb je een PlayStation®Plus-lidmaatschap nodig voor toegang tot de online multiplayer
Minimaal 6GB
PAL HD 720p,1080p
PlayStation®Move-bewegingscontroller en PlayStation®Camera vereist.
PlayStation®VR en PlayStation®Camera zijn vereist voor gebruik van dit product

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

© 2018 Sprint Vector is een handelsmerk van Survios. Sprint Vector maakt gebruik van de Fluid Locomotion ™. Fluid Locomotion® is een handelsmerk van Survios, Inc. in de Verenigde Staten en elders. Alle rechten voorbehouden. © 2018 Survios zijn handelsmerken in de VS en / of in landen. Alle andere handelsmerken die hierin worden vermeld, zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments