Super Sports Bar & Football VR Bundle VR

PSN € 26,99 € 12,99 until 10/24/2019 2:59 a.m.
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: € 8,99, PS+: € 7,56 — Release date: April 16, 2018

Description

Ooit wilde spelen in het WK nou hier is je kans! Om het WK 2018 te vieren, krijg je Football Nation VR en Sports Bar VR, 2 geweldige VR-games voor een geweldige prijs.

Sluit je aan bij het WERELDTOERNOOI en ga naar het voetbalveld in Football Nation VR, 's werelds enige VR-voetbalgame voor de eerste persoon - Leer de basisprincipes van het spel - hardlopen, dribbelen, schieten, afstevenen en binnenkort speel je als een team.

Na de wedstrijd ga je naar de SportsBar waar je pool, darts, airhockey, shuffleboard, rampball, het geheel nieuwe reactiespel kunt spelen en vergeet niet om die puzzels op te lossen. Of gewoon relaxen aan de bar en iedereen vertellen wat een geweldige voetbalprof u bent.

1 player
Network Players 2-8 - Full game requires PlayStation®Plus membership to access online multiplayer
DUALSHOCK®4 Vibration Function
HD Video Output 720p,1080p
PlayStation®Move motion controller and PlayStation®Camera required.
PlayStation®VR and PlayStation®Camera is required to play this product

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments