Dead Secret

3 1 1
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: € 5,99 , PS+: € 5,99 — Release date: April 24, 2018

Comments

Description

Wie heeft Harris Bullard vermoord? Een teruggetrokken man met een mysterieus verleden is dood en jij moet uitzoeken wat er is gebeurd. Onderzoek de plaats delict, ontdek geheime documenten en puzzel je een weg naar de moordenaar. Maar pas goed op: niets is wat het lijkt en je bent niet alleen. Bullard heeft zijn geheimen mee het graf in genomen en iemand wil jou hetzelfde laten overkomen.

Eigenschappen
- Ontworpen voor VR en traditionele first-person speelstijlen.
- Ontrafel de complexe en mysterieuze geschiedenis van het slachtoffer door in het huis naar aanwijzingen te zoeken zie geen detail over het hoofd.
- Vind voorwerpen, los puzzels op en verzamel bewijs om de dader te ontmaskeren en zelf in het nieuws te komen.
- Ontdek de vreemde apparaten van de professor en gebruik ze om de diepste krochten van je onderbewustzijn te verkennen.
- Maar pas op: een gemaskerde moordenaar zit je op de hielen. Als hij je in een hoek weet te drijven, ben je er geweest.

Dit product biedt ondersteuning voor de volgende talen:Engels

1 speler
Minimaal 600MB
PAL HD 720p,1080i,1080p
Je moet om van de bewegingsgevoelige features gebruik te kunnen maken over een PlayStation®Move-navigatiecontroller of een draadloze controller beschikken.
PlayStation®VR is compatibel met dit product. PlayStation®VR en PlayStation®-camera vereist voor VR-functionaliteit.

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

©2018 Robot Invader & Frame Interactive Studio LLC

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.