Coolpaintrvr VR

The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: € 6,99 , PS+: € 6,99 — Release date: May 22, 2018

Comments

Description

Beleef de ervaring het schilderen in 3D-ruimte ... Het is alsof je binnen je eigen creatie komt!

CoolpaintrVR is ontspannen VR-gezinservaring u naar op zoek was.

Stel je dat je in 3D-ruimte met een grote verzameling penselen, primitieve vormen, buizen, deeltjes en vele andere verbluffende effecten, via een USB-stick je favoriete muziek luistert die je afspelen via CoolpaintrVR.

Stel je dat je in je eigen creatieve universum, met behulp van de zoomfunctie om een ​​kleine wereld in een andere te bouwen en geheimen te verbergen die de rest van de gemeenschap zou moeten proberen te achterhalen.
Stel je dat je creaties deelt met de CoolpaintrVR-community, naar de website www.coolpaintrvr.com gaat, waar je werken kunt uploaden en van de rest van de gebruikers kunt downloaden.
Stel 3D-engine die in staat is om stabiele 120fps, die in staat is om speeltijd om te zetten in een soepele, accurate en bewegingsziekte-vrije ervaring ...

Dit alles is CoolpaintrVR, je geest is de enige limiet!


1 speler
Minimaal 200MB
DUALSHOCK®4 Vibratie Functie
PAL HD 720p,1080p
PlayStation®Move-bewegingscontroller en PlayStation®Camera optioneel.
PlayStation®VR en PlayStation®Camera zijn vereist voor gebruik van dit product

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

CoolpaintrVR © 2017 Wildbit Studios, S.L. Alle rechten voorbehouden.
Uitgegeven door Singular People, S.L.
RTSE-technologie © 2012-2017 Wildbit Studios, S.L. Alle rechten voorbehouden.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.