Floor Plan VR

PSN € 5,99 € 2,99 until 10/24/2019 2:59 a.m.
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: € 2,99, PS+: € 2,99 — Release date: May 22, 2018

Description

Floor Plan is een puzzel adventurenspel dat zich helemaal afspeelt in een lift. Ga van verdieping naar verdieping, zoek dingen en ontmoet een bizarre bende van personages. Ontdek relaties tussen de verschillende dingen in het gebouw en ontgrendelen de geheimen.

Floor Plan neemt mechanica van uw favoriete klassieke point-and-click adventure games en vormt ze om naar de eerste persoon VR. Of je nu droomt van de inventarispuzzels of je een nieuwkomer bent in het genre, je zal het bekijken als nooit tevoren.

Loop rond in de lift, pak de dingen vast, en druk op de knoppen! Of als je liever geniet van je toetsen op afstand, kan je in zittende of staande positie spelen met verschillende besturingsopties. Bedenk alternatieve oplossingen voor de puzzels, los ze op in een andere volgorde, of bel de operator als je een duwtje in de goede richting nodig hebt. Het is het meeste plezier dat je kan beleven tijdens het vastzitten in een lift!

1 speler
PAL HD 720p,1080i,1080p
PlayStation®Move-bewegingscontroller en PlayStation®Camera optioneel.
PlayStation®VR en PlayStation®Camera zijn vereist voor gebruik van dit product

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments