One Piece Grand Cruise VR

PSN € 9,99 € 3,99 until 10/24/2019 1:59 a.m.
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: € 2,99, PS+: € 2,99 — Release date: May 22, 2018

Description

Kom aan boord en maak het leven van een piraat mee in ONE PIECE Grand Cruise voor PlayStation®VR. Wees erop voorbereid van je sokken geblazen te worden in de eerste ONE PIECE VR-ervaring. Ga aan boord van het beroemde Thousand Sunny-schip en maak kennis met de legendarische Straw Hat-piraten zoals Luffy, Zoro, Nami, Sanji en vele andere. Strijd in woeste gevechten en vuur kanonnen af om het schip te verdedigen! Selecteer ruimtes op het schip om te verkennen en voel hoe het is om piraat te zijn.

1 speler
Minimaal 8GB
DUALSHOCK®4 Vibratie Functie
PAL HD 720p,1080i,1080p
PlayStation®Move-bewegingscontroller en PlayStation®Camera optioneel.
PlayStation®VR en PlayStation®Camera zijn vereist voor gebruik van dit product

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

©EIICHIRO ODA/SHUEISHA, TOEI ANIMATION
Game©2018 BANDAI NAMCO Entertainment Inc.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments