Along Together VR

PSN € 14,99 € 5,99 until 10/24/2019 2:59 a.m.
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: € 5,99, PS+: € 5,99 — Release date: May 29, 2018

Description

In Along Together ben je de ingebeelde vriend van een kind: hun onzichtbare metgezel als er niemand anders in de buurt is en hun bescherming als de dingen gevaarlijk worden. Wanneer hun hond, Rishu, vermist raakt, wenden ze zich tot jou voor hulp.

Gids uw kind voor het ontdekken van buitengewone werelden en werk samen aan het ontdekken van de verborgen geheimen. Gebruik de kracht van de verbeelding voor het optillen van bomen, verplaats rotsblokken, drijf ongelooflijke machines aan en creëer nieuwe paden waar er geen zijn om te volgen.

Vind Rishu, en breng hem thuis!

WERK SAMEN
Stuur het kind met behulp van de joystick, en gebruik de krachten van je denkbeeldige vriend voor het manipuleren van de wereld om je heen met bewegingscontrole.

VERKEN EN ONTDEK
Glijd door kleurrijke, speelgoedkist-achtige omgevingen met puzzel-platform-actie in meer dan een dozijn handgemaakte niveaus.

PlayStation®VR en PlayStation®Camera zijn vereist voor gebruik van dit product.

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

© 2018 Turbo Button, Inc.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments