Dream Match Tennis VR VR

The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: € 4,99 , PS+: € 4,99 — Release date: July 10, 2018

Comments

Description

Het first person oogpunt en de gesimuleerde fysica geven het gevoel alsof je daadwerkelijk aan het tennissen bent.
De ervaring van het vasthouden van een racket en een bal raken -- voorheen zo lastig om op een TV scherm vast te leggen -- is volledig gerealiseerd in VR.
De beweging, rotatie, hoek, wrijving en stuiter van het racket en de bal zijn volledig gesimuleerd en u kunt zelfs dingen als topspin en slice meegeven, die er voor zorgen dat de bal effect krijgt.

1 speler
Netwerkspelers 2-2 - Voor de volledige game heb je een PlayStation®Plus-lidmaatschap nodig voor toegang tot de online multiplayer
PAL HD 720p,1080i,1080p
PlayStation®Move-bewegingscontroller en PlayStation®Camera vereist.
PlayStation®Move-navigatiecontroller of draadloze controller optioneel.
PlayStation®VR en PlayStation®Camera zijn vereist voor gebruik van dit product

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

©Bimboosoft

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.