Detached VR

PSN € 24,99 € 12,49 until 10/24/2019 2:59 a.m.
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: € 12,49, PS+: € 12,49 — Release date: July 24, 2018

Description

Detached is een ruimteverkennend VR-game dat tactiek en vaardigheid vereist om te overleven. Trek je pak aan voor hardcore gameplay die uniek voor VR-headsets is ontworpen.

Gevangen in een verlaten ruimtestation moet je tegen de tijd racen om je bemanning te vinden voordat je zuurstofvoorraad op is. Terwijl je puzzels oplost om luchtsluizen te openen, power cores zoekt en zenders uitschakelt, vertelt iets je dat je niet alleen zult zijn als je eindelijk in de diepe oneindigheid van het universum ontsnapt.

Waarschuwing! Dit is een extreme VR-ervaring die plotselinge en dramatische versnelling simuleert, vrije vallen, draaien en rollen. Het is niet voor VR-gevoelige spelers.


1 speler
Netwerkspelers 2-2
Minimaal 9GB
DUALSHOCK®4 Vibratie Functie
PAL HD 720p,1080i,1080p
PlayStation®VR en PlayStation®Camera zijn vereist voor gebruik van dit product

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments