Electronauts VR

PSN € 20,99 € 9,99 until 10/24/2019 2:59 a.m.
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: € 4,99, PS+: € 4,99 — Release date: Aug. 7, 2018

Description

REMIXEN. OPTREDEN. VERPLETTEREN.
Maak van topmuziek je eigen ding, of je nu ervaring hebt of niet

Heb je altijd al een top-dj willen zijn op het grote podium van een festival? Pak dan nu je kans: het enige wat een Electronaut moet hebben is de passie om één te zijn met de beat. Maak vol vertrouwen muziek, ook als je geen ervaring hebt, en maak van muziek magie in een belevenis exclusief voor VR.

Topnummers
Met muziek van onder andere The Chainsmokers, Krewella, Tiesto, ZHU, Kygo, and Childish Gambino. Electronauts geeft jou hun muziek in handen om te remixen, produceren en te laten horen. Electronauts heeft het publiek al verbluft met liveoptredens in EDC Las Vegas en presentaties op E3, SXSW, en NAMM, en nu is het jouw beurt om in de schijnwerpers te staan.

Music Reality Engine
Electronauts wordt aangedreven door Survivo's eigen Music Reality Engine™, die van liedelementen interactieve elementen maakt, die altijd episch klinken hoe je ze ook mixt.


Dit product biedt ondersteuning voor de volgende talen:Engels


1 speler
Minimaal 2GB
PAL HD 720p,1080p
PlayStation®Move-bewegingscontroller en PlayStation®Camera vereist.
PlayStation®VR en PlayStation®Camera zijn vereist voor gebruik van dit product

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

©2018. Electronauts is a trademark of Survios Inc. Electronauts uses the Unity® Engine. Unity® is a trademark or registered trademark of Unity Technologies, Inc. in the United States of America and elsewhere. Unity® Engine, Copyright 2018, Unity Technologies, Inc. All rights reserved. Electronauts uses the Music Reality Engine™ that is a trademark of Survios, Inc. in the United States of America and elsewhere. All rights reserved. © 2018 Survios is trademarked in the US and/or countries.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments