Marble Duel

7 7
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: € 9,99, PS+: € 9,99 — Release date: Aug. 9, 2018

Description

In een koninkrijk dat is veroverd door de wrede heks en haar volgelingen worden geschillen opgelost met magische duels. Elk monster dat je tegenkomt zal je uitdagen, maar de kracht van spreuken helpt je de vijand te vernietigen. Beheers en verbeter de vernietigende kracht van de bollen om de meest vreeswekkende magiër ooit worden! Dit is niet het moment voor genade. Het is tijd om het kwaad uit te roeien!
Win duels
Beheers de oeroude kracht van magische bollen!
Ontwikkel je held
Level je magiër naar Legendarisch!
Upgrade je spreuken
Verbeter je magische vaardigheden van duel tot duel!
Ontmoet buitengewone personages
Bereid je voor om zeer ongebruikelijke bondgenoten te ontmoeten.
Lokale multiplayer
Gebruik de tweede controller voor een duel met een vriend!

1-2 spelers
PAL HD 720p,1080i,1080p

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments