The Perfect Sniper (VR) VR

PSN € 14,99 € 7,99 until 10/24/2019 2:59 a.m.
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: € 7,99, PS+: € 7,99 — Release date: Aug. 9, 2018

Description

The Perfect Sniper is een verhaalgestuurde VR-game waarin je de rol op je neemt van een dodelijke huurmoordenaar. Voltooi missies terwijl je door Jazz wordt begeleid bij het vinden en vervolgens elimineren van je doelen.

Auto achtervolgingen, helikopter take-downs, arcade-modi en alle VR Sniper plezier dat je zou willen in deze gestileerde maar dodelijke ervaring.

De Romano-familie runt de ondergrondse criminele operaties van de stad en het zal niet gemakkelijk zijn ze te vernietigen. Je zult doelen moeten identificeren met aanwijzingen om te voorkomen dat onschuldige mensen worden gedood.

Profiteer van zowel lange afstands- als korteafstands-speelstijlen om je doelen luid te elimineren met een knal, stil zonder een spoor achter te laten of tijdens achtervolgde achtervolgingen.

Arcademodi:

- Schietbaan: oefen je VR-snipvaardigheid op deze schietbaan in het midden van de stad.

- Speed Challenge: deze modus beschikt over 2 submodi met een lokaal leaderboard. Daag jezelf of je vrienden uit!

Dit product biedt ondersteuning voor de volgende talen:Engels


Dit product is speelbaar in 2D en 3D. Om van de 3D functies gebruik te maken moet je beschikken over een 3D-tv, die compatibel is aan stereoscopische 3D beelden, en een 3D-bril.

1 speler
DUALSHOCK®4 Vibratie Functie
Compatibel met stereoscopisch 3D
Compatibel Met PlayStation®Move Sharp Shooter
PAL HD 720p,1080p
PlayStation®Move-bewegingscontroller en PlayStation®Camera optioneel.
PlayStation®VR en PlayStation®Camera zijn vereist voor gebruik van dit product
PlayStation®VR-richtcontroller optioneel.

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

Copyright © 2017-2018 SinnStudio

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments