Bow To Blood: Last Captain Standing VR

PSN € 19,99 € 8,99 until 10/24/2019 2:59 a.m.
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: € 8,99, PS+: € 8,99 — Release date: Aug. 28, 2018

Description

In Bow to Blood strijden jullie om Kampioen van de Arena te worden, terwijl de ondoorgrondelijke Opzichters jou en je mede-uitdagers testen in een winner-takes-all fantasy realityshow.

NEEM DE LEIDING
Ga op de brug van je machtige luchtschip staan en bestuur het schip, leid je bemanning, richt je wapens en neem de macht - je kunt zelfs je trouwe handwapen trekken wanneer de strijd losbarst.

MAAK VRIENDEN OF VIJANDEN
Jouw rivalen in Bow to Blood hebben hun eigen motivaties, doelstellingen en persoonlijkheden. Help je mede-uitdagers en creëer een vriendschap of exploiteer ze voor persoonlijk gewin en maak ze tot vijanden. De keuze is aan jou, maar kies verstandig - uitdagers in de Arena onthouden hoe je hen hebt behandeld en hun wraak zal zoet zijn.

ELK SPEL IS UNIEK
Gerandomiseerde ontmoetingen en een roterende cast zorgen ervoor dat geen twee ervaringen hetzelfde zullen zijn.

Dit product biedt ondersteuning voor de volgende talen:Engels


1 speler
Minimaal 40MB
DUALSHOCK®4 Vibratie Functie
PAL HD 720p,1080i,1080p
PlayStation®Move-bewegingscontroller en PlayStation®Camera optioneel.
PlayStation®VR is compatibel met dit product. PlayStation®VR en PlayStation®-camera vereist voor VR-functionaliteit.

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

TM & © 2018 Tribetoy, Inc. All Rights Reserved.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments