Torn VR

The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: € 11,99 , PS+: € 11,99 — Release date: Aug. 28, 2018

Comments

Description

Torn is a een duister sciencefiction-mysterie.

Diep in een vergeten bos ontdekt videoblogger Katherine Patterson een verlaten landhuis vol vreemde machines en verontrustende experimenten. Dit is de thuisbasis van dr. Lawrence Talbot, die meer dan 64 jaar geleden vermist raakte. Patterson realiseert zich dat dit miljoenen waard kan zijn en hét verhaal van haar carrière kan worden. Maar wanneer ze Dr. Talbot persoonlijk ontmoet - levend, gevangen in een vreemde nieuwe dimensie, zonder lichaam - realiseert Patterson zich dat ze het mis had. Dit is het verhaal van haar leven.

Torn begint als een puzzelspel met een verhaal en ontwikkelt zich tot een duister, door personages gedreven verhaal naarmate je langzaam de waarheid over Talbot onthult, plus de nieuwe dimensie die hij 'De Parallel' noemt. Onthoud alles wat je ziet, want in Talbots wereld is de waarheid niets meer dan een uitvinding van de geest.

1 speler
Minimaal 6GB
PAL HD 720p,1080p
PlayStation®Move-bewegingscontroller en PlayStation®Camera vereist.
PlayStation®VR en PlayStation®Camera zijn vereist voor gebruik van dit product

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

© 2018 Aspyr Media, Inc. Aspyr is a registered trademark of Aspyr Media, Inc., and the Aspyr star logo is a trademark of Aspyr Media. Torn is property of Aspyr. All other marks and logos are property of their respective owners. All rights reserved.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.