The Chantry VR

PSN € 5,49 € 1,99 until 10/24/2019 2:59 a.m.
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: € 1,99, PS+: € 1,99 — Release date: Sept. 17, 2018

Description

Bijna 200 jaar geleden blies een Engelse dokter thuis zijn laatste adem uit. Het was toen nog niet duidelijk hoe wij hem zouden herinneren. Hij was de man die zijn patiënten opzettelijk had geïnfecteerd met ziektes en wiens hobby het was om menselijk bloed aan planten te voeren.

De grootse vijand van het Britse rijk, Napoleon Bonaparte, was een van zijn bewonderaars. Met een presidentiële onderscheiding benadrukte Thomas Jefferson dat dit een dokter was die 'de mensheid niet mag vergeten'.

Maar we hebben hem vergeten ...

Verken een prachtig gereconstrueerd 18e eeuws Georgisch huis in virtual reality en ontdek zo het verhaal van een van wereld's meest gevreesde ziektes via de verhalen van echte historische figuren.

1 speler
PAL HD 720p
PlayStation®Move-navigatiecontroller of draadloze controller optioneel.
PlayStation®VR en PlayStation®Camera zijn vereist voor gebruik van dit product

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

Copyright 2018 Steel Minions and The Jenner Trust

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments