Blind VR

PSN € 24,99 € 10,99 until 10/24/2019 2:59 a.m.
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: € 9,99, PS+: € 9,99 — Release date: Sept. 18, 2018

Description

Navigeer door een onbekende wereld in virtuele realiteit met gebruik van echolocatie, waarbij geluiden beelden vormen. Gevangen in een landhuis door de sluwe Warden, zoek je een weg door de vele kamers die vol zitten met puzzels en gevaren, en kom je steeds dichter bij de waarheid... en je enige kans op ontsnapping.

Opmerking: de speltekst verschijnt alleen in het Engels.

1 speler
Minimaal 3GB
DUALSHOCK®4 Vibratie Functie
PAL HD 720p,1080i,1080p
PlayStation®Move-bewegingscontroller en PlayStation®Camera optioneel.
PlayStation®Move-navigatiecontroller of draadloze controller optioneel.
PlayStation®VR en PlayStation®Camera zijn vereist voor gebruik van dit product

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

© 2014 Tiny Bull Studios. Fellow Traveller is a trademark of Surprise Attack Pty Ltd, trading as Fellow Traveller Games.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments