Creed: Rise To Glory VR

PSN € 24,99 € 12,99 until 10/24/2019 2:59 a.m.
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: € 9,99, PS+: € 9,99 — Release date: Sept. 25, 2018

Description

Heb jij het in je om kampioen te worden? Ervaar de bloedstollende spanning van het boksen met de filmische sensatie van een kaskraker in Creed: Rise to Glory™. Jij bent Adonis Creed, vechtend om een nalatenschap op te bouwen in de ring en erbuiten. Ga het gevecht aan met 's werelds beste tegenstanders in een intense bokservaring die je laat trainen, vechten en winnen als een Creed.

Actief 1:1 boksen
Deel klappen uit en voer verdedigingsmanoeuvres uit die bij jouw boksstijl passen voor echte, bevredigende gevechten.

Leef je legende
Train met de legendarische Rocky Balboa en bewijs jezelf tegenover iconische vechters die eropuit zijn om je boksnalatenschap af te kappen voor je je eerste klap uitdeelt.

Meerdere spelstanden
Kies je pad met de verhalende Career mode (carrièrestand), word fit met Training, en zet aangepaste gevechten op in Freeplay (vrij spelen).

Dit product biedt ondersteuning voor de volgende talen:Engels


1 speler
Netwerkspelers 2-2
Minimaal 4GB
PAL HD 720p,1080i,1080p
PlayStation®Move-bewegingscontroller en PlayStation®Camera vereist.
PlayStation®VR en PlayStation®Camera zijn vereist voor gebruik van dit product

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

CREED © 2015 & CREED II © 2018 MGM & WBEI. CREED™ MGM. CREED RISE TO GLORY™ & © 2018 MGM. ARR. Survios ©2018.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments