The Grand Museum VR VR

PSN € 9,99 € 3,99 until 10/24/2019 2:59 a.m.
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: € 3,99, PS+: € 3,99 — Release date: Sept. 25, 2018

Description

Deze virtuele museumomgeving bevat 82 modellen van echte wereldoude kunstwerken, afkomstig uit vele oude culturen van Europa, Azië en Noord-Afrika. Werkelijke oude relikwieën die te zien zijn in de grote musea over de hele wereld zijn foto-gescand door IGIIID. Onderzoek de archieven en ontdek de geschiedenis van de kunstwerken.

Kenmerken:
• 26 oude Griekse en Romeinse kunstwerken
• 16 oude Egyptische kunstwerken
• 23 eeuwenoude Aziatische kunstwerken
• 13 Europese kunstwerken uit het latere tijdperk
• De archieven

Dit product biedt ondersteuning voor de volgende talen:Engels

1 speler
Minimaal 2GB
PAL HD 720p,1080p
PlayStation®VR en PlayStation®Camera zijn vereist voor gebruik van dit product

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

All marks and trademarks are properties of their respective owners. All rights reserved. The Grand Museum VR is a trademark of Owlgorithm LLC.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments