Racket Fury: Table Tennis VR

The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: € 9,99 , PS+: € 9,99 — Release date: Oct. 4, 2018

Comments

Description

Beleef de meest realistische en intense tafeltenniservaring! Voel het verschil met buitengewoon nauwkeurige fysische kenmerken die werden ontwikkeld in samenwerking met professionele tafeltennissers.

Neem het op tegen 16 unieke tegenstanders in 4 uitdagende bekerwedstrijden. Dankzij de geavanceerde AI en motioncapture heeft elke tegenstander een eigen speelstijl. Je bent gewaarschuwd! Hoe hoger het bekerniveau, hoe meer veeleisend het spel wordt.

Je hoeft je echter geen zorgen te maken, want als je hard genoeg traint in de speciale oefenmodus kun je ze misschien wel allemaal verslaan en een echte kampioen worden!

Dit product biedt ondersteuning voor de volgende talen:Engels


1 speler
Netwerkspelers 2-2 - Voor de volledige game heb je een PlayStation®Plus-lidmaatschap nodig voor toegang tot de online multiplayer
PAL HD 720p,1080i,1080p
PlayStation®Move-bewegingscontroller en PlayStation®Camera vereist.
PlayStation®VR en PlayStation®Camera zijn vereist voor gebruik van dit product

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.