Palm Reading Premium

The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: € 6,99, PS+: € 6,99 — Release date: Oct. 16, 2018

Description

Palm Reading Premium is de meest luxueuze en professionele handlezen- en chirologiesoftware die er is. Je kunt het gebruiken om je palm- en palmvingers te analyseren, lezen en beheersen zonder iets te weten over het lezen van de hand. Begrijp jezelf beter met eenvoudige / snelle en vermakelijke afbeeldingstests. Krijg analyse van je eigen handpalm of de palm van je vriend en onthul al zijn geheimen en toekomst. Dit is geen onzin, het werkt. Test je linkerhand en je zult zien wat je bent. De rechterhand laat zien hoe je door anderen gezien wilt worden.

Handlijnkunde kan zijn wortels terugvoeren naar India in (hindoe) astrologie (Sanskriet als Jyotish, helderziende lezingen), Chinese Yijing (I Ching-lezing), kddi-handlezing-app en Roma (zigeuner) waarzeggers.

Er zijn 3 hoofdcategorieën om te analyseren: Palm Lines, Palm Fingers en Palm Extras.

1-5 spelers
PAL HD 720p,1080i,1080p

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

Crazysoft Limited

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments