Perils Of Baking

The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: € 2,99, PS+: € 2,99 — Release date: Nov. 9, 2018

Description

Perils of Baking is een 2D-liefdesbrief met platforming naar de retro-inspiraties. Je speelt als de jongste van twee broers, beroemd om hun bakken. Het is aan jou om de kwade plannen van je broer te stoppen als hij toegegeven heeft aan een duister artefact.

Over de 40 hoofdniveaus in het spel, beheers je het besturen van een mijnkar, het vliegen met een ballon, zwemmen, bakken, omgekeerde zwaartekracht en meer.

True Bakers zullen alle bonusruimtes ontdekken en de levels in Secret Land verslaan.

Met dit Cross-Buy-product mag je zowel de PS4™- als de “PS Vita”-versie downloaden.

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
PS4™: Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
PS Vita: Eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 3 geactiveerde compatibele draagbare consolesystemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

© 2018 LILLYMO GAMES inc.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments