1. Belgium
  2. PlayStation 4
  3. Wordhunters
PS4
51

Wordhunters

The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.
 I already have this game
Price change history (PlayStation Store)
Lowest price: € 19,99 , PS+: € 19,99 — Release date: Nov. 14, 2018
Description
Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
REIS DE WERELD ROND MET HET PARTY-WOORDSPEL VOOR PLAYLINK!

Ga op avontuur in een gloednieuwe wereld vol woordspellen met je gids, Amy de vliegenier. Reis naar verschillende wereldsteden, win potjes, claim letters en probeer je tegenstanders te slim af te zijn.

Gebruik de gratis Wordhunters™-app als gamecontroller en ga de strijd aan in 15 partygames die geschikt zijn voor het hele gezin. Stel je vaardigheden en je woordenschat op de proef met leuke uitdagingen, zoals 'Word Sushi', 'Alphabetty Forgetty' en 'Disemvowelled'!

- 15 woordspellen voor het hele gezin
- Bezoek 20 bestemmingen, van Londen tot Tokio en nog veel verder!
- Speel voor beroemde bezienswaardigheden, zoals de Eiffeltoren, het Sydney Opera House en de Empire State Building!
- Modus voor 2-6 woordjagers, waar je zo aan kunt meedoen!

Opmerking: de game kan alleen in Brits Engels, Amerikaans Engels, Frans, Italiaans, Duits, Castiliaans Spaans en Latijns-Amerikaans Spaans worden gespeeld.

Minimaal 800MB
PAL HD 720p,1080i,1080p

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

Wordhunters and the Wordhunters logo are trademarks or registered trademarks of thumbfood Limited. All rights reserved. All other trademarks are the property of their respective owners. © 2018 thumbfood Ltd.
Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.