Squishies VR

PSN € 24,99 € 9,99 until 10/24/2019 12:59 a.m.
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: € 9,99, PS+: € 9,99 — Release date: Nov. 20, 2018

Description

Duik in een vrolijke wereld vol avonturen! Squishies™ is een singelplayer-puzzelplatformervaring. Los puzzels op en red de Squishies of laat je creativiteit spreken en bouw je eigen levels, en deel ze met de community.

Verplaats de Squishies door ze te trekken en te duwen met je buitenaardse vis-vrienden, over 100 niveaus in vijf verschillende werelden. Gebruik buitenaardse technologie en je omgeving om kristallen te verzamelen en zorg voor een veilige route naar huis.

1 speler
PAL HD 720p,1080i,1080p
PlayStation®Move-bewegingscontroller en PlayStation®Camera vereist.
PlayStation®VR en PlayStation®Camera zijn vereist voor gebruik van dit product

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments