Het Grote Barrière Rif Van David Attenborough Duikt VR

PSN € 6,49 € 3,49 until 10/24/2019 2:59 a.m.
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: € 3,49, PS+: € 3,49 — Release date: Dec. 3, 2018

Description

Duur: 21 minuten

In een state-of-the-art onderzees van Triton duikt u door een wonderland met meer dan 3000 rifsystemen, een van de belangrijkste natuurlijke bronnen op aarde. Ervaar de ongelooflijke diversiteit en overvloed van het Great Barrier Reef en leer hoe onderzoekers bepaalde soorten koralen gebruiken om te voorspellen hoe het rif zal reageren op veranderingen in het milieu.

Dit product biedt ondersteuning voor de volgende talen:Engels

1 speler
PAL HD 720p,1080i,1080p
PlayStation®VR en PlayStation®Camera zijn vereist voor gebruik van dit product

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments