Rush VR VR

PSN € 24,99 € 9,99 until 10/24/2019 2:59 a.m.
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: € 9,99, PS+: € 9,99 — Release date: Dec. 4, 2018

Description

Neem een duik in de adrenaline-pompende wereld van wingsuit vliegen met RUSH VR. Scheer met halsbrekende snelheden langs bergwanden. Meander door ravijnen, ontwijk rotsen, en duik van steile afgronden terwijl je naar de finishlijn racet.

Heb jij het in je om tegen de snelheidslimiet aan op een koord te lopen?

EIGENSCHAPPEN
- Prachtige omgevingen: scheer langs vier spannende bergen naar beneden met real-time weersomstandigheden en tijdstip.
- Uitdagende races: meer dan 80 unieke bergpaden om je eigen te maken, van eenvoudige bergafwaartse paden tot levensgevaarlijke ritten op expertniveau door de allersmalste ruimtes.
- Verschillende speltypen: Race naar de finish, Tijdsaanval, en Score-uitdaging, waarbij je voor iedere variant andere vaardigheden en strategieën nodig hebt om te slagen.
- Epische multiplayersprongen: daag tot 7 van je vrienden online uit of doe een snelle race tegen willekeurige springers.

Zet je PSVR op en houd je vast: de RUSH gaat beginnen!

Dit product biedt ondersteuning voor de volgende talen:Engels


1 speler
Netwerkspelers 2-12 - Voor de volledige game heb je een PlayStation®Plus-lidmaatschap nodig voor toegang tot de online multiplayer
Minimaal 4GB
DUALSHOCK®4 Vibratie Functie
PAL HD 720p,1080p
PlayStation®Move-bewegingscontroller en PlayStation®Camera optioneel.
PlayStation®VR en PlayStation®Camera zijn vereist voor gebruik van dit product

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

© Nextgen Reality Pty. Ltd.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments