Prison Boss VR VR

PSN € 19,99 € 9,99 until 10/24/2019 1:59 a.m.
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: € 9,99, PS+: € 9,99 — Release date: Dec. 5, 2018

Description

Midden in de nacht dingen maken...

Rol je sigaretten, vul flessen, bak koekjes, bewerk metaal, maak touwen uit repen stof... en meer! Het spel bevat 11 verschillende items om te maken, bestaande uit 6 basisgrondstoffen.

... Overdag verkopen

Elke ochtend komt de handelaar naar je toe. Je kunt je producten die je 's nachts gemaakt hebt verkopen of je kunt er jobs mee voltooien en reputatie en handige beloningen verdienen!

Pas je cel aan!

Richt je werkplaats perfect in door de gekochte meubels zelf neer te zitten waar je ze maar wilt hebben! Maar houd het wel functioneel, want je hebt ruimte nodig om je smokkelwaar en je geld te verstoppen voor de bewakers!

1 speler
Minimaal 2GB
PAL HD 720p,1080i,1080p
PlayStation®Move-bewegingscontroller en PlayStation®Camera vereist.
PlayStation®VR en PlayStation®Camera zijn vereist voor gebruik van dit product

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

Copyright Trebuchet Studio Inc. 2017-2018

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments