Titanic VR VR

PSN € 19,99 € 9,99 until 10/24/2019 1:59 a.m.
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: € 9,99, PS+: € 9,99 — Release date: Dec. 6, 2018

Description

Titanic VR is een duiksimulator en een meeslepend interactief verhaal. Met meer dan 6 uur gameplay. Je vertrekt met een beter begrip van de historische tragedie die zich in 1912 voltrok en leidde tot het zinken van 's werelds meest beroemde schip.

Duik naar de bodem van de Noord-Atlantische Oceaan, je neemt de rol op van Dr. Ethan Lynch, universitair hoofddocent Maritieme Archeologie aan de fictieve Universiteit van Nova Scotia. Met financiering van een mysterieuze investeerder zijn Dr. Lynch en zijn promovendus Jean Robinson aan boord gegaan van een onderzoeksschip om het wrak van de Titanic te duiken en vragen te beantwoorden die een eeuw lang onder water zijn gebleven. Met dit spel kun je de schipbreuk van binnen en van buiten verkennen en items en complete missies recupereren, zoals herstel van een neergehaalde ROV, documentaire film maken en het maken van een fotomosaic.

Dit product biedt ondersteuning voor de volgende talen:Engels


1 speler
Minimaal 16GB
PAL HD 720p
PlayStation®Move-bewegingscontroller en PlayStation®Camera optioneel.
PlayStation®VR is compatibel met dit product. PlayStation®VR en PlayStation®-camera vereist voor VR-functionaliteit.

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

Auteursrecht VR Education Holdings PLC

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments