Chromagun VR VR

PSN € 19,99 € 11,99 until 10/23/2019 4:59 p.m.
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: € 11,99, PS+: € 11,99 — Release date: Feb. 18, 2019

Description

Welkom bij ChromaTec’s testlab, je bent hier om onze nieuwste, state-of-the-art kleur-technologie van militaire kwaliteit te testen: De ChromaGun (patent aangevraagd)!
Gebruik de ChromaGun om de door ons zorvuldig ontworpen testkamers op te lossen. Het basisprincipe is simpel, maar de toepassing toch complex. Verlaat de kamers door de uitgang, maar kijk uit voor de WorkerDroids die er voor zorgen dat de kamers in op en top conditie blijven. Deze Droids zijn niet bepaald “mensvriendelijk” te noemen.

Boek voortgang door de muren en WorkerDroids te kleuren met de ChromaGun. WorkerDroids voelen zich aangetrokken tot muren met dezelfde kleur, gebruik deze techniek om de uitgang van elke kamer te bereiken. Sommige deuren zijn lastiger te openen dan andere deze blijven alleen open als er iemand op de trigger staat.

Klinkt dit als iets wat jouw hersenen aankunnen? Gefeliciteerd, dan ben jij de perfecte kandidaat voor onze testkamers.

Kunnen worden afgespeeld staan ​​of zitten.

1 speler
Minimaal 2GB
DUALSHOCK®4 Vibratie Functie
PAL HD 720p,1080i,1080p
PlayStation®VR en PlayStation®Camera zijn vereist voor gebruik van dit product
PlayStation®VR-richtcontroller optioneel.

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

© 2018 Pixel Maniacs - ChromaGun and Pixel Maniacs are registered trademarks of Benjamin Lochmann New Media GmbH

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

DLC

Comments