Queen's Quest 2: Stories Of Forgotten Past

Email me when the price drops 1
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game

Price change history Price change history

Lowest price: 14,99 €, PS+: 14,99 € — Release date: Feb. 22, 2019

Description Description

Toen de koning een beroemde alchemist vroeg om de moord op zijn meest vertrouwde agent te onderzoeken, was het laatste wat de alchemist verwachtte te ontdekken een ingewikkeld netwerk van duistere criminelen die chaos in het land wilden veroorzaken. Voer het onderzoek uit als een shapeshifter en ontdek een samenzwering die dreigt de fundamenten van het koninkrijk onderuit te halen.
1 speler
Minimaal 2GB
DUALSHOCK®4 Vibratie Functie
PAL HD 720p,1080i,1080p
Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.
©2019 Artifex Mundi

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments Comments