Mind Labyrinth VR Dreams VR

PSN € 24,99 € 12,49   € 9,99 until 12/03/2019 2:59 a.m.
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: € 7,49, PS+: € 7,49 — Release date: Feb. 27, 2019

Description

VR FITNESS AWARDS 2018 BEST VR MEDITATION APP OF THE YEAR NOMINEE

Mind Labyrinth VR Dreams is een emotionele reis door je alternatieve wereld in droomachtige omgevingen en sferen. Verken verschillende soorten mentale staten en vind je emotionele balans terwijl je jezelf vermaakt met de geweldige soundtrackmuziek van door Hollywood Oscar bekroonde componisten en geselecteerde beste internationale artiesten.

Made in collaboration with SHRO - Sbarro Health Research Organization – Philadelphia


In-game aankoop optioneel

1 speler
Minimaal 8GB
PAL HD 720p,1080p
PlayStation®Move-bewegingscontroller en PlayStation®Camera optioneel.
Je moet om van de bewegingsgevoelige features gebruik te kunnen maken over een PlayStation®Move-navigatiecontroller of een draadloze controller beschikken.
PlayStation®VR en PlayStation®Camera zijn vereist voor gebruik van dit product

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

℗+© Oxygene srl 2018

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments