Quar: Infernal Machines VR

PSN € 24,99 € 14,99 until 10/24/2019 2:59 a.m.
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: € 14,99, PS+: € 14,99 — Release date: March 15, 2019

Description

Quar: Infernal Machines is een turn-based strategiespel dat zich afspeelt in de wereld van Alwyd!

Kenmerken
• Compatibel met PlayStation® VR inclusief Move Controller-ondersteuning!
• Meer dan 12 niveaus om te vechten voor de kruisvaardersoorzaak!
• 18 verschillende vriendelijke en vijandige eenheden! Van infanterie tot cavalerie en gepantserde tractoren tot sluipschutters en zware automatische jachtgeweren!
• Een levende, ademende, uitbreidbare basis die volledig bevolkt is met troepen die hun werk doen! Upgrade de baai van uw monteur voor betere tractoren. Upgrade de eetzaal (en het eten!) Voor een beter moreel en laat die hanger bouwen, zodat je luchtaanvallen kunt doen!
• Communiceer met je eenheden vanuit een weergave van bovenaf of krimpt jezelf naar soldaten om de actie uit de eerste hand te zien!

1 speler
Minimaal 2GB
Ondersteuning Voor Remote-Play
PAL HD 720p,1080i,1080p
PlayStation®Move-bewegingscontroller en PlayStation®Camera optioneel.
PlayStation®VR is compatibel met dit product. PlayStation®VR en PlayStation®-camera vereist voor VR-functionaliteit.

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

©Steel Wool Games 2016-2019. ©Hoplite Research, LLC All rights reserved. Developed by Hoplite Research, LLC. Published by Funbox Media Ltd ©Funbox Media Ltd 2019, under license from Hoplite Research, LLC.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments