Conan Exiles — Deluxe Edition

The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: € 32,99, PS+: € 29,99 — Release date: April 15, 2019

Description

Je ontvangt Conan Exiles en alle vier de DLS's die in 2018 zijn verschenen!

Conan Exiles - Deluxe Edition bevat:
- Conan Exiles
- Het Imperial East-pack
- Het Jewel of the West-pack
- Het Savage Frontier-pack
- Seekers of the Dawn-pack

Conan Exiles is een survival game in een open wereld in het wrede land van Conan the Barbarian. Overleef in een woeste wereld, bouw je koninkrijk op en domineer je vijanden in wrede gevechten en legendarische oorlogen.

Conan Exiles kun je zowel in lokale singleplayer als in een blijvende online multiplayerwereld spelen.

Door de vier kern-DLC's kun je grootse en unieke forten bouwen met een reeks nieuwe bouwmaterialen en nog veel meer uit de verschillende culturen. Het biedt ook de mogelijkheid om jezelf uit te dossen met exotische pantsers. Zwaai met medogenloze wapens en bemachtig exclusieve huisdieren en sierlijke tatoeages.


1 speler
Netwerkspelers 2-40 - Voor de volledige game heb je een PlayStation®Plus-lidmaatschap nodig voor toegang tot de online multiplayer
PAL HD 720p,1080p

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

© 2019 Funcom Oslo A/S (“Funcom”). All rights reserved
© 2019 Conan Properties International LLC ('CPI'). CONAN, CONAN THE BARBARIAN, HYBORIA, and/or ROBERT E. HOWARD and related logos, characters, names, and distinctive likenesses thereof are trademarks or registered trademarks of CPI and/or Robert E. Howard LLC. All Rights Reserved.
Funcom and Funcom Logo ™ & © Funcom Oslo A/S.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments