Table Of Tales: The Crooked Crown VR

PSN € 19,99 € 12,99 until 10/24/2019 2:59 a.m.
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: € 12,99, PS+: € 12,99 — Release date: April 16, 2019

Description

Table of Tales: The Crooked Crown is een avontuurlijk rollenspel dat bordspellen in virtuele realiteit tot leven weet te brengen. Je zult je aan moeten sluiten bij een magische tafel om het heft in handen te nemen en jouw troep van schurken te leiden terwijl zij het wagen om een wereld van gedurfde mysterie en tovenarij te verkennen.

- Begin een narratief gedreven tocht met een Dungeon Master als gezel die het spel met haar stem begeleid.
- Vecht, charmeer of sluip door meer dan 24 boeiende ontmoetingen.
- Tactische beurtelingse gevechten en ontmoetingen waarin dobbelstenen, kaarten, vaardigheidstests en meer dan veertig verschillende soorten vijanden voorkomen.
- Daag je vrienden uit in een plaatselijk multiplayer kerkergevecht! Een van de spelers draagt de VR-koptelefoon om de Villian te spelen terwijl de drie anderen de Heroes zijn en vechten voor de macht in een beurtelingse strijd tot de dood.

Dit product biedt ondersteuning voor de volgende talen:Engels

1-4 spelers
Minimaal 2GB
DUALSHOCK®4 Vibratie Functie
PAL HD 720p,1080i,1080p
PlayStation®Move-bewegingscontroller en PlayStation®Camera optioneel.
PlayStation®VR en PlayStation®Camera zijn vereist voor gebruik van dit product

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

© Tin Man Games Pty. Ltd. All rights reserved.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments