Mortal Kombat 11 Premium Edition

PSN € 99,99 € 59,99 until 11/02/2019 7:59 a.m.
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: € 59,99, PS+: € 59,99 — Release date: April 23, 2019

Description

Mortal Kombat 11 is de nieuwste aflevering in de veelgeprezen serie en biedt een diepgaandere en meer gepersonaliseerde ervaring dan ooit tevoren. De gloednieuwe aanpasbare personagevariaties bieden een ongekende controle over de uitrusting van de strijders en de mogelijkheid om er je eigen draai aan te geven.

De Mortal Kombat 11 Premium Edition bevat:
• Basisspel
• Kombat Pack

De Kombat Pack bevat:
• 6 nieuwe, speelbare DLC-personages, die geleidelijk worden uitgebracht
• 1 week eerder toegang tot DLC-personages, exclusief voor eigenaars van De Kombat Pack
• 7 exclusieve personageskins
• 7 exclusieve uitrustingssets

In-game aankoop optioneel

1-2 spelers
Netwerkspelers 2-8 - Voor de volledige game heb je een PlayStation®Plus-lidmaatschap nodig voor toegang tot de online multiplayer
DUALSHOCK®4 Vibratie Functie
PAL HD 720p,1080i,1080p

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

MORTAL KOMBAT 11 software © 2019 Warner Bros. Entertainment Inc. Developed by NetherRealm Studios. All other trademarks and copyrights are the property of their respective owners. All rights reserved.

WB GAMES LOGO, WB SHIELD, NETHERREALM STUDIOS LOGO, MORTAL KOMBAT, THE DRAGON LOGO, and all related characters and elements are trademarks of and © Warner Bros. Entertainment Inc.
(s19)

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments