Boxvr VR

PSN € 29,99 € 20,99 until 10/24/2019 2:59 a.m.
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: € 19,99, PS+: € 19,99 — Release date: April 30, 2019

Description

BOXVR haalt boks-workouts op muziek naar Virtual Reality.

Trainingen door fitness-experts
Met hulp van de beste fitnessinstructeurs hebben we allerlei verschillende boks-workouts samengesteld, specifiek ontworpen om gigantisch veel calorieën te verbranden op een superleuke manier! Van korte opwarmoefeningen van 3 minuten tot workouts van 60+ minuten om je uithoudingsvermogen te verbeteren: we bieden alles wat je nodig hebt voor een geweldige cardio-workout!

Volg je vooruitgang
Iedere workout wordt bijgehouden, zodat je kunt zien hoeveel calorieën je hebt verbrand. Stel je eigen doelen en blijf gemotiveerd doordat je elke dag vooruitgang ziet.

Variatie in workout-muziek
Van rock tot pop, dance tot hip-hop: wij hebben je favoriete muziek zodat je fanatiek op de beat bokst!

Maak je eigen playlists!
Met meer dan 100 verschillende nummers kun je je eigen workouts samenstellen met verschillende intensiteitsniveaus. Maak en bewaar zoveel zelfgemaakte workouts als je maar wilt.

1 speler
Netwerkspelers 2-6
Minimaal 3GB
PAL HD 720p,1080p
PlayStation®Move-bewegingscontroller en PlayStation®Camera vereist.
PlayStation®VR en PlayStation®Camera zijn vereist voor gebruik van dit product

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

BOXVR © 2018 Fitar Limited

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments