The Sinking City

The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: € 34,99, PS+: € 34,99 — Release date: June 27, 2019

Description

The Sinking City is een avonturen- en onderzoeksgame in een open omgeving die is geïnspireerd door de wereld van H.P. Lovecraft, de meester van de horror. De half overstroomde stad Oakmont is in de greep van bovennatuurlijke krachten. Jij bent een privédetective en je moet erachter zien te komen wat er bezit heeft genomen van de stad... en de geesten van de inwoners.

- Een beklemmende sfeer en een verhaal dat is geïnspireerd door de wereld van H.P. Lovecraft.
- Een uitgestrekte open wereld die je te voet, per boot of in een duikpak kunt verkennen...
- De moeite waard om opnieuw te spelen dankzij een open onderzoekssysteem: elke zaak kan op verschillende manieren worden opgelost, met verschillende uitkomsten afhankelijk van je handelingen.
- Een arsenaal aan wapens uit de jaren twintig om het op te nemen tegen afschrikwekkende wezens.
- Hou je hoofd koel om de waarheid achter de gekte te achterhalen.

1 speler
Minimaal 20GB
DUALSHOCK®4 Vibratie Functie
Ondersteuning Voor Remote-Play
PAL HD 720p,1080i,1080p

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

© 2019 Developed by Frogwares and published by Bigben Interactive.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments