Focus On You VR

PSN € 39,99 € 31,99   € 27,99 until 10/24/2019 1:59 a.m.
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: € 31,99, PS+: € 27,99 — Release date: July 9, 2019

Description

Maak kennis met een vrolijke maar bescheiden, verlegen maar charmante junior in een middelbare school van de kunsten. HAN YUA Herinner de herinneringen aan je mooie eerste liefde door een realistische ervaring met een gevoel van intimiteit dat voorheen onbereikbaar was in datinggenre games.

In-game aankoop optioneel

1 speler
DUALSHOCK®4 Vibratie Functie
PAL HD 720p,1080i
PlayStation®Move-bewegingscontroller en PlayStation®Camera optioneel.
PlayStation®VR en PlayStation®Camera zijn vereist voor gebruik van dit product

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

© 2018. Smilegate Entertainment, Inc. All Rights Reserved.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments