Mochi Mochi Boy

The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: € 4,99, PS+: € 4,99 — Release date: July 17, 2019

Description

Mochi Mochi Boy moet zijn vrienden redden van de Duivel! Om dit te doen moet je slim genoeg zijn om de duivel te slim af te zijn, door het uitrekken, omdraaien, en vervormen over elke tegel over meer dan 130 etages van deze toren. Wees echter voorzichtig, als u eenmaal over een tegel beweegt, dan kunt u niet meer terug naar waar u vandaan kwam! Draai voorzichtig, want verborgen gevaren als spitsen, bommen, spikes, bombs, springvallen, en monsters liggen op de loer in de duivelse kerkermodus.

Pas Mochi Mochi Boy’s verschijning aan in het verfgebied en bewonder al zijn slijmerige vrienden in de gallerij.

Eigenschappen:
* 138 etages om te veroveren in torenverhaalmodus of ingewikkelde puzzle platformuitdagingen
* 10 willekeurig gegenereerde etages in kerkermodus
* Pas Mochi Mochi Boy’s kleur aan in verfmodus
* Verzamel meer dan 100 slijmvrienden en bekijk ze in de gallerij

Met dit Cross-Buy-product mag je zowel de PS4™- als de PS Vita-versie downloaden.

PS4™ & PS Vita

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
PS4™: Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
PS Vita: Eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 3 geactiveerde compatibele draagbare consolesystemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

© 2019 Ratalaika Games S.L.
© 2019 Pixelteriyaki

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments