Ugly Dolls: An Imperfect Adventure

The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: € 9,99, PS+: € 9,99 — Release date: July 19, 2019

Description

'Robots zijn cool, met hun knipperende lichtjes en als ze voorbij zoeven met hun prachtige, metallic afwerking. In UglyDolls: An Imperfect Adventure, wil een hele horde robots Uglyville overnemen en alles “perfect” maken!  
Als je met Moxy speelt, de UglyDoll met veel energie, dan krijg je wel veel “moxy”! Heb je liever Ox? Dan kies je hem. Je gaat samenwerken met je vrienden van de UglyDolls film, je gaat Uglyville verkennen en je werkt samen om die nare robots in de val te lokken en terug te sturen naar waar ze vandaan kwamen. Ben je dapper genoeg om niet weg te rennen? Nee? Maakt niet uit hoor. Moxy (of Ox) zal met je mee rennen. 

BEDIEN MOXY OF OX en werk samen met andere UglyDolls: Babo, Ice Bat, Wage en Ugly Dog
VERKEN UGLYVILLE met procedureel gegenereerde straten die elk spel anders maken.
Lok hordes meedogenloze robots IN DE VAL en stuur ze Uglyville uit!
VIND JOUW UGLYDOLL VRIENDEN om nieuwe gebieden van Uglyville te verkennen
SPEEL SAMEN in de samenwerkingsmodus voor twee spelers'


1-2 spelers
Minimaal 2GB
PAL HD 720p,1080i,1080p

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

TM & © 2019 Ugly Industries Holdings, LLC. All Rights Reserved Published by Outright Games Limited. Software © 2019 Outright Games Limited. Developed by Well Played Ltd.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments