Telefrag VR VR

PSN € 24,99 € 19,99 until 10/24/2019 1:59 a.m.
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: € 19,99, PS+: € 19,99 — Release date: July 19, 2019

Description

Telefrag VR is een supersnelle, competitieve arenashooter met intuïtieve bewegings- en gevechtsmechanismen geïnspireerd op klassieke FPS-games. Sprint, ren, schiet en teleporteer als ruimtegladiator door unieke arena’s met onmogelijke constructies waar geen onder of boven meer bestaan en waar de dood vanuit iedere hoek kan toeslaan. Het is tijd om te vechten voor de glorie van het Eeuwige Romeinse Rijk! Onheilswapens – Kies het beste wapen, waaronder klassieke arenashooter-wapens als Rocket Launchers, Flak Cannons en futuristische Plasma Rifles. Vloeiende bewegingen – VR-gevechten zijn nog nooit zo dynamisch geweest! Kies voor Dash of Smooth Movement en verras je tegenstander. Met korte en snelle sprongen verplaats je je eenvoudig en heb je volledige controle over de arena. Onmogelijke ruimtes – Vecht in unieke arena’s waarin zwaartekracht geen rol speelt en je vanuit allerlei hoeken kunt aanvallen en bewegen. In deze speciaal ontworpen omgevingen moet je altijd op je hoede zijn!

1 speler
Netwerkspelers 2-2 - Voor de volledige game heb je een PlayStation®Plus-lidmaatschap nodig voor toegang tot de online multiplayer
Minimaal 3GB
DUALSHOCK®4 Vibratie Functie
PAL HD 720p,1080i,1080p
PlayStation®Move-bewegingscontroller en PlayStation®Camera optioneel.
PlayStation®VR en PlayStation®Camera zijn vereist voor gebruik van dit product

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

-

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments