Erica

The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: € 6,99, PS+: € 6,99 — Release date: Aug. 19, 2019

Description

Dompel jezelf onder in een interactieve liveaction-thriller die je in het hart van het mysterie plaatst.
• Duik in Erica's verleden terwijl je de schokkende waarheid van haar vaders dood bij elkaar puzzelt.
• Ervaar de gevolgen van je acties wanneer je beïnvloedt hoe het verhaal zich ontwikkelt en baan een weg naar meerdere verschillende ontknopingen.
• Reik de wereld in en volg aanwijzingen op met je draadloze DUALSHOCK®4 draadloze controller of de Erica-app voor iOS en Android*.

*App-download, wifi-verbinding en compatibele iOS- of Android-smartphone vereist. Gebruikers moeten 13 jaar of ouder zijn en voor gebruikers jonger dan 18 jaar is toestemming van de ouders vereist.

1 speler
PAL HD 720p,1080i,1080p

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments