Shovel Knight: Specter Of Torment

1 8 4 8
Email me when the price drops
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game

Price change history Price change history

Lowest price: 37,00 kr., PS+: 37,00 kr. — Release date: May 3, 2017

Description Description

Brugsbetingelser: Hvis du har købt Shovel Knight: Treasure Trove, behøver du ikke købe Shovel Knight: Specter of Torment separat. Denne titel er inkluderet i alle udgaver af Shovel Knight: Treasure Trove.
Shovel Knight: Specter of Torment er den actionfyldte forhistorie til Shovel Knight! Styr Specter Knight, der tjener Troldkvinden, på mission for at rekruttere et hold riddere for at skabe Ridderuordenen. Med sin le - og sin overnaturlige behændighed – kan han svæve henover jorden, klatre op af vægge, og han råder over et arsenal af besynderlige våben.

Hvis han passer sine pligter, har Specter Knight måske en chance for at genvinde sin tabte menneskelighed og undslippe sin trældom. Men hvilke grusomme tricks har Troldkvinden mon i ærmet?
1 spiller
HDTV-skærmopløsning: 720p,1080p
Download af dette produkt er underlagt PlayStation Network Ydelsesbetingelser og vores Brugeraftale for software samt eventuelle specifikke tillægsbetingelser, der gælder for dette produkt. Hvis du ikke kan acceptere disse betingelser, skal du undlade at downloade produktet. Se Ydelsesbetingelser for at se flere vigtige oplysninger.
Engangslicensafgift for at downloade til flere PS4-systemer. Du behøver ikke at logge på PlayStation Network for at bruge dette på din primære PS4, men det er påkrævet ved brug på andre PS4-systemer.
Se Helbredsadvarsler for at få vigtige oplysninger om helbred, før du anvender dette produkt.
Library-programmer ©Sony Interactive Entertainment Inc. Licenseret eksklusivt til Sony Interactive Entertainment Europe. Brugsbetingelser for software er gældende, læs de komplette brugsrettigheder på eu.playstation.com/legal.
Shovel Knight is a trademark of Yacht Club Games. ©2017 Yacht Club Games L.L.C.
All rights reserved.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments Comments