Call Of Duty: Modern Warfare Remastered

1 1 15 34 1
Email me when the price drops
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game

Price change history Price change history

Lowest price: Free, PS+: Free — Release date: June 27, 2017

Description Description

Call of Duty: Modern Warfare – et af de mest kritikerroste spil nogensinde og vinder af adskillige Game of the Year-priser – er tilbage i en remaster-udgave i ægte HD.
Genoplev en af de mest ikoniske kampagner, når du bliver sendt verden rundt. Spil sammen med dine venner i det onlinespil, der redefinerede Call of Duty ved at introducere drabsserier, XP, Prestige og meget mere i klassiske multiplayerspiltyper, der kunne tilpasses.
In-game køb valgfrit
1 spiller
Netværksspillere 2-18 - Det komplette spil kræver PlayStation®Plus-medlemskab for at få adgang til online multiplayer
48GB minimum krævet plads
DUALSHOCK®4 Vibrationsfunktion
Remote Play-Understøttet
HDTV-skærmopløsning: 720p,1080i,1080p
Download af dette produkt er underlagt PlayStation Network Ydelsesbetingelser og vores Brugeraftale for software samt eventuelle specifikke tillægsbetingelser, der gælder for dette produkt. Hvis du ikke kan acceptere disse betingelser, skal du undlade at downloade produktet. Se Ydelsesbetingelser for at se flere vigtige oplysninger.
Engangslicensafgift for at downloade til flere PS4-systemer. Du behøver ikke at logge på PlayStation Network for at bruge dette på din primære PS4, men det er påkrævet ved brug på andre PS4-systemer.
Se Helbredsadvarsler for at få vigtige oplysninger om helbred, før du anvender dette produkt.
Library-programmer ©Sony Interactive Entertainment Inc. Licenseret eksklusivt til Sony Interactive Entertainment Europe. Brugsbetingelser for software er gældende, læs de komplette brugsrettigheder på eu.playstation.com/legal.
© 2007, 2017 Activision Publishing, Inc. ACTIVISION, CALL OF DUTY, MODERN WARFARE, og CALL OF DUTY MODERN WARFARE er varemærker tilhørende Activision Publishing, Inc.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments Comments