Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

1 7 7 8 5 all trophies
Buy at PSN for Kr 179 Kr 319 Prices in other regions:
Lowest price: Kr 179, PS+: Kr 172.26
Release date: June 30, 2017
Email me when the price drops 5
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game 5

Price change history

Pungdyret over dem alle, Crash Bandicoot™, er tilbage! Han er større, stærkere og klar til en svingom med spiltriologien N. Sane. Nu kan du opleve Crash Bandicoot™, som du aldrig har oplevet ham før. Snur rundt, hop højt, fald ned og så én gang til i de storslåede udfordringer og eventyr, som udgør de tre spil, der startede det hele: Crash Bandicoot™, Crash Bandicoot™ 2: Cortex Strikes Back and Crash Bandicoot™: Warped. Genoplev alle dine yndlingsøjeblikke med Crash i opdateret grafik, og gør klar til at sætte AF på dit PAF!
1 spiller
24GB minimum krævet plads
DUALSHOCK®4 Vibrationsfunktion
Remote Play-Understøttet
HDTV-skærmopløsning: 720p,1080i,1080p
Download af dette produkt er underlagt PlayStation Network Ydelsesbetingelser og vores Brugeraftale for software samt eventuelle specifikke tillægsbetingelser, der gælder for dette produkt. Hvis du ikke kan acceptere disse betingelser, skal du undlade at downloade produktet. Se Ydelsesbetingelser for at se flere vigtige oplysninger.
Engangslicensafgift for at downloade til flere PS4-systemer. Du behøver ikke at logge på PlayStation Network for at bruge dette på din primære PS4, men det er påkrævet ved brug på andre PS4-systemer.
Se Helbredsadvarsler for at få vigtige oplysninger om helbred, før du anvender dette produkt.
Library-programmer ©Sony Interactive Entertainment Inc. Licenseret eksklusivt til Sony Interactive Entertainment Europe. Brugsbetingelser for software er gældende, læs de komplette brugsrettigheder på eu.playstation.com/legal.
© 2017 Activision Publishing, Inc. ACTIVISION og CRASH BANDICOOT er varemærker, der tilhører Activision Publishing, Inc.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.
Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors.
🙏 Please consider supporting us by disabling your ad blocker.